Το ΜέΡΑ 25 παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές Ροδόπης

Στέλιος Κολτσίδης, Αλή Μπουλμπούλ, Χρήστος Καλαμπούκας, Νερσίν Χασάν Ογλού και Ελένη Μανωλοπούλου

Παρουσιάστηκαν οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές Ροδόπης που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη. Η Ομάδα Βάσης Κομοτηνής του ΜέΡΑ25 παρουσίασε τους υποψηφίους, ωστόσο από τους πέντε παρόντες ήταν μόνοι οι τρεις. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους/τις: Στέλιος Κολτσίδης, Αλή Μπουλμπούλ, Χρήστος Καλαμπούκας, Νερσίν Χασάν Ογλού και Ελένη Μανωλοπούλου. Απόντες ήταν ο κος Καλαμπούκας και η κα Μανωλοπούλου. Η παρουσίαση των υποψηφίων έγινε χθες 8 Μαΐου το πρωί στο ξενοδοχείο «Ορφέας».

Την εισαγωγή έκανε ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος μέλος της Οργάνωσης Βάσης Κομοτηνής, προτού προχωρήσουν σε σύντομες δηλώσεις οι υποψήφιοι. «Για εμάς αυτές οι εκλογές είναι μια ευκαιρία και όχι αυτοσκοπός. Σε όσους ανησυχούν, ότι το ΜέΡΑ25 δεν θα μπει στη Βουλή, τους λέμε μην ανησυχείτε αυτό είναι το ευχολόγιο του συστήματος και για αυτό μας πολεμάνε τόσο πολύ. Θεωρούμε ότι θα είμαστε ενισχυμένοι στη Βουλή. Για εμάς όμως το ζητούμενο είναι να γίνει βιώσιμη αυτή η χώρα. Αυτές οι εκλογές είναι μια ευκαιρία να δημιουργηθεί η νέα αγωνιστική αριστερά, η οποία δεν ξεπουλιέται για ένα υπουργικό αυτοκίνητο» είπε μεταξύ άλλων ο κος Τριανταφυλλόπουλος.

Τον λόγο πήραν οι υποψήφιοι, με τον κο Κολτσίδη να δηλώνει, «είμαι ένας εργαζόμενος και έχω τα ίδια προβλήματα που έχουν όλοι οι εργαζόμενοι. Θεώρησα την κατάλληλη στιγμή να μπω και εγώ σε αυτόν τον αγώνα». Γεννήθηκε στις 19 Νοέμβρη 1972 στην Θεσσαλονίκη είναι απόφοιτος ΕΠΛ Αλεξανδρούπολης και κάτοχος πτυχίου Ελκεπα στο κλάδο της πληροφορικής. Ζει και εργάζεται στην Κομοτηνή από το 1992 στο κλάδο της εστίασης.

Ο κος Μπουλμπούλ είναι από τα πρώτα μέλη του ΜέΡΑ25 στη Ροδόπη και ως νέος νιώθει την ανάγκη να προσφέρει στην κοινωνία και στον πολιτικό χώρο, όπως ανέφερε. «Αποδείξαμε ότι το ΜέΡΑ25 είναι ότι η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση στη Βουλή. Έχουμε σχέδιο για την διακυβέρνηση της χώρας και την βούληση να το υλοποιήσουμε» δήλωσε. Γεννήθηκε το 1994 στην Κομοτηνή, αποφοίτησε από το Μειονοτικό Λύκειο Κομοτηνής και σπούδασε Πολεοδομικός και Χωροταξικός Σχεδιασμός στο Πανεπηστήμιο Καλών Τεχνών Μίμαρ Σίναν της Κωνσταντηνούπολης. Αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ένα τεχνικό γραφείο στη Κομοτηνή.

Η κα Χασάν Ογλού παραδέχθηκε πως μπορεί να μην έχει πείρα στην πολιτική, αλλά «ο κάθε άνθρωπος είναι ένα πολιτικό ον, για αυτό αποφάσισα να κάνω για την κοινωνία της Ροδόπης και για το ελληνικό λαό που υποφέρει. Το ΜέΡΑ25 και το πρόγραμμα του, είναι το κατάλληλο για να συμμετέχω και να προχωρήσω μαζί τους». Είναι 62 ετών δικηγόρος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Κομοτηνή, ενώ έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.

Ο κος Καλαμπούκας γεννήθηκε στην Καστοριά το 1974, στη Σουηδία σπούδασε Οικοδομικές Εργασίες σε Τεχνική Σχολή και ζει στην Πάνδροσο και είναι κτηνοτρόφος.

Τέλος, η κα Μανωλοπούλου είναι Κομοτηναία, αλλά ζει στην Πάτρα όπου εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Tags

Κοινοποίηση