Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής ανεβάζει την παράσταση «Το δικό της δωμάτιο»

Προσκλητήριο Ν. Χαραλαμπίδη για να αγκαλιαστεί η παράσταση από τον κόσμο

Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής παρουσιάζει στην κεντρική σκηνή του έργο του Γιάννη Λασπιά «Το δικό της δωμάτιο», βασισμένο στο δοκίμιο της Βιρτζίνια Γούλφ «A room of one’s own». Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαρτίου και για αυτό το λόγο το ΔΗΠΕΘΕ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου, παρουσία του προέδρου Νότη Χαραλαμπίδη και συντελεστών της παράστασης.

Ανοίγοντας την συνέντευξη Τύπου ο κος Χαραλαμπίδης δήλωσε πως η πρεμιέρα θα γίνει στις 31 Μαρτίου ενώ θα ακολουθήσουν παραστάσεις μέχρι τις 2 Απριλίου και μετέπειτα από τις 5 έως τις 9 Απριλίου στις 21:00. Προπώληση εισιτήριων μπορεί να γίνει μέσω του ticketservices.gr.

Η Μυρσίνη Λαντζουράκη έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και μιλώντας για το κείμενο του Γιάννη Λασπιά και διαβάζοντας το σύγγραμμα της Βιρτζίνια Γουλφ και «θεώρησα ότι ο Λασπιάς έχει κάνει μια πολύ ωραία σύνθεση των βασικότερων σημείων του δοκιμίου της Γούλφ και το παρουσιάζει σε αυτό το συμπυκνωμένο κείμενό του, που περνάει όλη η πορεία της γυναικείας κατάστασης από την αρχαιότητα έως σήμερα μέσα από τις εννέα σκηνές του». Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της παράστασης, αλλά επίσης και γυναίκες της πόλης που συνέδραμαν για την υλοποίηση ενός σπικάζ της παράστασης. Σε αυτό συνέδραμε και το ράδιο Χρόνος 87.5fm.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Μυρσίνη Λαντζουράκη
Σκηνικά Κοστούμια Ιωάννης Ν. Καραγκιουλμέζης
Μουσική: Μαρίνος Τόκας
Promo: Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς
Παίζουν: Χρύσα Ιωαννίδου, Βούλα Παναγιωτίδου, Δημήτρης Πάσσος, Μαρία Χαριτοπούλου.

Πηγή: xronos.gr

Tags

Κοινοποίηση